Hocam bilginiz olsun normal bankalara göre katı davranıyorlar ve faizi yüksek oluyor.
Ekran görüntüsü paylaşır mısınız hocam nereden baktınız hatrı sayılır limitten kastınız nedir
Tombank kendisi gelse böyle reklam yapamazdı.
Bilmiyordum hocam iyi oldu öğrendiğim zorda kalmadıkça kullanmam .
Konuya eklendi .
Hahaha 😂 hocam valla çıkarım yok ref kod falan atmadım belki işinize yarar diye paylaştım
Valla Bende Hadi Veresiye Kullanıyordum Birkaç Ay Kullandım Önce 750 TL Verdi Limiti Sonra 1250 TL Yaptı Ardından Kullanmayı Bıraktım 7000 TL Ye Çıkardılar Bende Gördüm Senin Gönderini Gördüm Başvurayım Dedim 30k Verdiler ALLAH'a Şükürler Olsun İşlerim İyi Pek Kredi Kartı Kullanmayı Düşünmüyorum Ama Yinede Kalsın Lazım Olduğunda Milletten Borç Dilenip Ağız Eymek Yerine Karttan Çek Minnetsiz Olur En Azından
Yardımcı olabildiysem ne ala hocam hayırlı olsun
Hadi de kredi kartı mı var arkadaşlar?
Çok ihtiyacım var mesela ama umudum yok ihtiyaç olmadığında onaylanıyor böyle şeyler genelde.
Başvurdum şimdi ama onaylamadılar.
Hocam 08:00-22:00 arası çalışıyorlarmış nasıl başvurdunuz
Hocam Hadi Uygulamasına Girince Zaten Ana Sayfada Kredi Kartı Başvurusu Diye Yazıyor Orda Görmüyorsanız Bile Menü Kısmını Kurcalayın Görürsünüz Mutlaka Anladığım Kadarıyla Findeks Notu İyi Olanlar Veya Hazır Limiti Yüksek Olanlara Veriyorlar Diğerlerine RED Veriyorlar
Yok hocam biliyorum zaten ben de denedim ama 08:00-22:00 arası çalıştıklarını mesai saatleri içerisinde başvuru yapılabileceği yazıyor birkaç kişiye denettim durum aynı yarın deneyip sonucu yazacağım
Bende başvurayım bakayım
çok teşekkür ederim hocam. senin vesilenle XX.XXX olarak kredi kartı başvurum onaylandı
bankalar 30bin limiti herkese veriyor
yüksek limit deyince 300-500bin sandım.
Rica ederim hayırlı olsun
Arkadaşlar az önce bende başvuru yaptım, Toplam 70.000 TL limit kredi kartı verdiler.
Fakat benim gibi başvuru yapan yada yapacak olan arkadaşlara bir şeyden bahsetmek istiyorum o yüzden etiketledim bilgilendirme için.
Kredi kartlarının NAKİT AVANS LİMİTİ 0 ve diğer bankalara göre faiz oranı daha yüksek.
Başvuru yapan/yapacak olan arkadaşların dikkatine.