Yol/yarış bisikleti antrenmanım oluyordu her gün, şehir merkezinde dahi saldırıyorlar.

Şiddet görmelerine karşıyım fakat hiçbir insanın sağlığı bunlardan önemli değil. İnsanlardan daha değerli demişin fakat sevdiğin bir insanı 8-10 köpek parçalarsa önemini anlarsın.

Köpeklerin genetik yapısı tamamen değişti, ben yıllardır içindeyim ve yıllardır besledim. 35 yaşındayım ve yaklaşık 23 yıldır kedileri beslerim bahçemde, köpekleride çok besledim fakat zaman geçtikçe evrilleştiklerini görmeye başladım.

Elimizde telefon/bilgisayar alıp yazmak ile olmuyor. Barınaklara haftanın 3 günü gidip temizlik, bakım, doyurma, hastalık ve sağlıkları ile ilgilenme yapıyor musunuz mesela? Haftada kaç kilogram/ton mama ile besleme yapıyorsunuz mesela? Kuduz bir köpeği kucağınıza alıp o riskle veterinere götürme durumunuz oldu mu hiç? Veya gözü çıkmış, dişleri kırılmış, çenesi kaymış bir köpeği?

Dışarıdan baktığınız vakit oy minnoşlar, paticanlar vs demek kolay. Benim gibi şehirler arası veya ilçeler arası antrenman yapın bisikletle 10-15 köpeğin saldırısına uğrayın sebepsiz yere birkaç defa köpek sevginizi tekrar konuşalım.