Hocam tabiki maddi manevi tazminat hakkınız doğuyor. 2023 yılının 6. ayında bi kazaya karıştım ve %100 suçlu idim. Karşı taraf şikayetinden çok şükür vazgeçti. Sadece kazayı karşıladım öylece kapattık mevzuyu ama bana benzer bir olay yakın arkadaşımın başına geldi. Karşı tarafın kolunda sanırım 2 adet çatlak oluşmuştu (vb). Yaklaşık 300 bin tl tazminat ödedi. Hocam sizlere tavsiyem tabiki de size kalmış tazminat talep edip etmemek. Ama tazminat almanız için o kadar sebep var ki Örneğin yaşadığınız kazanın sizde ağır tranvalar oluşturduğu ve bu sebeple bir daha motorlu bir araç kullanmayacağınızı vs vs. . Süreçte muhtemelen şöyle işleyecektir 6 ay içerisinde ara duruşma yapılır. yaklaşık 1 veya 1 buçuk sene sonra karara bağlanır. Şimdiden geçmiş olsun hakkınızda hayırlısını diliyorum. Bu arada verilmiş sadakam vardı bi tazminat da ben yiyebilirdim ucuz yırttım
Bende kırık çatlak olmadı şükür. Ancak dikişler alnımın tam üstüne saçımın başladığı yere atıldı ve sayısı da az değil. Zımba dikiş atıldı bazı doktorlar orada saç çıkmaz iz kalır diyor ama korkma eski haline döner diyende var. Sırf bu yüzden tazminat davası açmayı düşünüyorum.