daksil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte meselede bu 1 saatlik boş vaktiniz var. Sizi ciddiye alıp cevap vermemen gerekirdi bu tabi ki benim hatam ve ders çıkartılacak bir durum. "Karaktersiz" demedim ki Bir karaktere yakışmaz dedim. Sizin amacınız tartışmak, fikir alışverişi yapmak vs. değil. Çünkü henüz o olgunlukta, saygınlıkta ve yaşta değilsiniz. Sizin amacınız boşta kalan vaktinizde insanların zamanlarını boş yere çalmak, sağa sola taş atmak bildiklerinizin ki varsa eğer hazır tema editlemek dışında. Bunların doğru olduğu sanıp kafanıza göre herkesi rahatça eleştirme hakkını kendinde bulmanız. Gayet çorbaya düşen sinek gibisiniz. Yersiz ve gereksiz.. Ben esenlikle de kalırım merak etmeyin.
Sitenizdeki hataları ve yaptığınız yanlış hareketleri farkettiren bir insana yaptığınız şey zaman çalmak demeniz ayrı ironik bir durum. 1 saatlik boş zamanımı da size verdiğim zaman insan karşısında egosunu şahlardıran ve sitesini kale koruyormuş gibi koruyan biri yerine yerine benim sitemi ve fikirlerimi önemseyen birileri var ve ben bu kişiye karşı çıkmak yerine teşekkür ederim diye düşünen bir insan görmek istiyor. Yazdığı ve kullandığı kelimelerden haberi olmayan bir kişiye laf anlatmaya çalışıyorum, daha yazdığı şeylerin ne anlama geldiği ve ne anlama geleceğini göremeyen bir kişiye... Yaptığım şeyi eleştirmek olarak düşünüp düşünmemek sizin pencerenizi belirtiyor ve yazdığım önceki şeylere ithafen çok övdüğünüz o pencerenizi gayet net bir şekilde açıkladığımı düşünüyorum. Esenlikle kalıp kalmamanızı bile önemseyen bir insan var karşınızda neden daha fazla kendinizi kabuğunuza çekiyorsunuz ki ?