1 saattir anlatmaya çalıştığım ve paylaştığım onca bilgiden sonra "Siteniz yavaş hızlandır" gibi kıytırık bir cümle anladıysanız zaten gözümde bana ne yapacağımı veya karaktersiz olduğumu söyleyediğiniz zaman fikrinizi ciddiye almayacağımı bilmenizi isterim. Geçtiğim yollardan geçecek olan bence sizsiniz. Karşı tarafa yapılan bu sözde karaktersizce davranışı belirtip, bir anda esenlikle kal demeniz komiğime gitti açıkçası

Bu yazdığım bütün paragrafları, fikirleri bu kadar dar ve dikkafalı olan bir insana anlattığım için kendi harcadığım zamana ve kelimelerime acıyorum.
Umarım bu laflardan sonra esenlikle kalırsınız.
işte meselede bu 1 saatlik boş vaktiniz var. Sizi ciddiye alıp cevap vermemen gerekirdi bu tabi ki benim hatam ve ders çıkartılacak bir durum. "Karaktersiz" demedim ki

Bir karaktere yakışmaz dedim. Sizin amacınız tartışmak, fikir alışverişi yapmak vs. değil. Çünkü henüz o olgunlukta, saygınlıkta ve yaşta değilsiniz. Sizin amacınız boşta kalan vaktinizde insanların zamanlarını boş yere çalmak, sağa sola taş atmak bildiklerinizin ki varsa eğer hazır tema editlemek dışında. Bunların doğru olduğu sanıp kafanıza göre herkesi rahatça eleştirme hakkını kendinde bulmanız. Gayet çorbaya düşen sinek gibisiniz. Yersiz ve gereksiz.. Ben esenlikle de kalırım merak etmeyin.