Bu sizin baktığınız pencere ve aynı pencereden bakmadığımız aşikâr. Düşünceler tecrübe ve zamanla oluşur insan hayatında olgunlaştıkça... "Daksil" bir şirket sitesi müşteri sitesi değil. Ve ben kendi sitemi bildiğim, yaşadığım tecrübeye göre ve ziyaretçiye göre yaparım. Bir bilirkişi ya da sizin gibi düşünenler için değil. Fikrinize saygı duymam için öncelikle aynı yollardan geçmemiz, aynı tecrübeye ya da benden daha fazla tecrübeye sahip olmanız gerekmekte.
Kaldı ki bu konu "Robots" üzerine insanlara bir şeyler öğretmek ve bu konu üzerine fikir alışverişi yapmak için oluşturuldu. Ticari kaygısı olan bir insan olmadığımı ve bu tür paylaşımcı olduğum bir çok kişi tarafından bilinir. Sizlerde tecrübelerinizi insanlarla paylaşırsanız hem kendinize hem de sektöre bir faydanız olabilir. Bu şekilde konudan bağımsız piyangodan çıkar gibi "Siteniz yavaş hızlandır"

pek komik duruyor. Ve bana göre herhangi bir karaktere yakışan davranışta değil.
Esenle kalın.
1 saattir anlatmaya çalıştığım ve paylaştığım onca bilgiden sonra "Siteniz yavaş hızlandır" gibi kıytırık bir cümle anladıysanız zaten gözümde bana ne yapacağımı veya karaktersiz olduğumu söyleyediğiniz zaman fikrinizi ciddiye almayacağımı bilmenizi isterim. Geçtiğim yollardan geçecek olan bence sizsiniz. Karşı tarafa yapılan bu sözde karaktersizce davranışı belirtip, bir anda esenlikle kal demeniz komiğime gitti açıkçası

Bu yazdığım bütün paragrafları, fikirleri bu kadar dar ve dikkafalı olan bir insana anlattığım için kendi harcadığım zamana ve kelimelerime acıyorum.
Umarım bu laflardan sonra esenlikle kalırsınız.