Meta reklamları hakkında bilgim var hocam. Önceden E-Ticaret ile uğraştım az çok biliyorum nasıl olduklarını. Başlamayı istiyorum lakin bir türlü emin olamıyorum. Örneğin reklamlar ile v.s toplam masraf 5K oldu ve kazanamadım zarardayım olursa sorun olucak. Paradan dolayı değil babamın bana olan güveni azda olsa sarsılıcak ben bunu istemiyorum.
Dropshipping ve E-Ticaret dışında öneriniz nedir? Örneğin birisi 3D yazıcı ile parça üret sat dedi başka fikirlere çok açığım.Sizide dinlemek isterim.
3d çok yaygın herkes 3d ye yönelmiş durumda bir de ne satacan büst mu figür mu ? Ee digerlerinden seni ayıran ne ? Yedek parça mi ? Çizim biliyosan olur.
Satacagin şeyin kargosu da var onu da hesap et. Müşteriye eklersen satacagin şey hb de trend yolda ücretsiz kargo ile varsa oradan alır.
Bence yapacağın şeyin üreticisi sen olmalısın. Mesela şuan aklıma geldi. Mors alfabesi ile çift bileklikleri yada kolyeleri. Toptancidan doğal taşlardan düz ve çizgi şeklinde boncuk, bileklik/kolye ipi alacan. Hem doğal tastan hemde isme özel Mors alfabesi şeklinde iş yapmaya çalışacan. Atıyorum hematit taşı ..... Ya iyi gelir hemde ismini Mors alfasi ile.. hem el emeğini hemde kârını koyup satarsın, tamamen şuan yazarken geldi aklima yatırım tavsiyesi değildir.