Isı kurmadan once reklam kısmını öğren meta reklamlarini kullanıyorum ben genel olarak. Ama girişimi yaptığımda hiç reklam olmadan olacak sanmıştım yanılmışım. Reklam nasıl yapılır, nelere dikkat etmeli hedef kitle nedir, reklam nasıl açılır bunları ogren güzelce yoksa. İsletmem de 35 liralık reklam açıp 3-4 gün denemeler yapıyorum eğer dönüşler güzel ise bütçeyi arttırıyorum. Yok dönüşler pek beklediğim gibi değilse yeni reklam hazırlayıp onu deniyorum. Tutturdugum reklamı da kolay kolay kapatmiyorum. Benim ürünüm köy pakete gönder şeklinde olmadigindan ayrica ek gelir için yaptığından günlük 3-4 sipariş bana yetiyor. 3-4 sipariş alacak kadar reklam gösteriyorum.
Meta reklamları hakkında bilgim var hocam. Önceden E-Ticaret ile uğraştım az çok biliyorum nasıl olduklarını. Başlamayı istiyorum lakin bir türlü emin olamıyorum. Örneğin reklamlar ile v.s toplam masraf 5K oldu ve kazanamadım zarardayım olursa sorun olucak. Paradan dolayı değil babamın bana olan güveni azda olsa sarsılıcak ben bunu istemiyorum.
Dropshipping ve E-Ticaret dışında öneriniz nedir? Örneğin birisi 3D yazıcı ile parça üret sat dedi başka fikirlere çok açığım.Sizide dinlemek isterim.