Ben gerçekten çok yoruldum, mücadele etmekten, her seferinde en başa dönmekten, maddi manevi sürekli zarar görmekten, yaşamaya çalışmaktan nefes almaktan bile çok yoruldum. Herşey çok ağır geliyor artık sürekli en başa dönüyorum sürekli aynı sıkıntıları yaşıyorum bu sefer iyi gidecek dediğim bir ilişkinin içine giriyorum herşey yine sarpa sarıyor, bu sefer iyi olacak dediğim bir işe el atıyorum en başa dönüyorum her seferinde aynı şeyleri yaşıyorum ve bundan 10 yıl sonra da aynı sorunlarla boğuşacakmışım gibi geliyor, bu yüzden geleceğe ümitle bakamıyorum ekonomi zaten berbat, hayatım da bununla birlikte daha da berbat bir hal almaya başladı, yarından ümidim yok bir borç bitiyor başka bir borç başlıyor bir sorun bitiyor bambaşka bir sorun başlıyor artık kaldıramıyorum da bunları ne yapıcam bilmiyorum, neye elimi atsam kuruyor nereye dönsem güneş batıyor karanlığın içine doğru çekiliyorum tam toparlanıcam derken daha da dibe batıyorum artık hiçbir şeye gücüm kalmadı, evden çalışayım diyorum işler durdu dibe çöktü, bir işe gireyim diyorum iş yok iş olan yerler de sömürü peşinde...
Bunu burası dışında bir yere yazabilir miydim bilmiyorum burayı ailem olarak gördüğüm için buraya yazıyorum dert anlatmayı da hiç beceremediğim için cümle hataları olduysa affola.