Merhaba ben birşey sormak istiyorum sizlere ben normlade yaptığım yazılım işlerinin ödemesini %50 sini önden %50 sini iş sonunda alırım. r10 da bir konuda css js işi ilanı gördüm bende pm attım kabul etti yapmadan önce ödemeyi istediğimde ben r10 eskiyim ticaret sayımda yüksek dedi bende tm dedim ve kendi yazdığım kodu müşterinin projesini import ettim benim kodum çalışıyor fakat müşterinin kullandığı modüllerden dolayı veriyi yazdıramadık ve sorunun bende olmadığına rağmen düzeltmeye çalıştım ama yapıya pek hakim olamadığım için yapamadım. Bende 30dk uğraştım emek verdim + birfe istenilen kodu yazmıştım ve müşteriden bari ödemenin yarısını atarmısımız dedim ödemede 100₺ burda 100₺ nin peşinde değilim ama emek verdim emeğimin karşılığını istedim sadece ve kendiside çalışmadığı için ödemedi bende tm dedim şahsen ben ödemenin yarısını ben istemeden atar dedim ama bazı insanların enpati kuramadığını tekrar anladım.
Sorum şu burda sizce kim haklı ne yapılması gerekir idi ? Siz olsanız ne yapardınız ?