Düğün çoğu insan için hayatta bir kere olur hocam. Durum el vermemişti zamanında ve en büyük abime sadece nikah kıyabilmiştik, eşinin içinde büyük ukte kaldı sağolsun halden anlayan birisiydi sorun çıkarmadı asla ama kızlar çocukluğundan beri hep düğünün hayalini kurar.
Anksiyete problemleriniz için gerçekten profesyonel birisinden yardım almanızı öneririm. Düğün için değil sadece size sosyal hayatta da çok eksi yazar, belki de neleri kaçırdınız bunun yüzünden. Evlilik iki kişilik iştir, ben istemiyorum düğün yapılmasın diyemezsiniz. Dans olaylarını falan gerçekten kafanıza takmayın, alkol alan birisiyseniz düğünden önce bir iki gin, tekila falan atın rahatlamanıza yardımcı olur. İlk dans haricinde size bakacak olan insan yok hocam, herkes kendi derdinde kimse de çıkıp ne kötü dans ediyor demez emin olun. Eğer eş adayınızın böyle bir isteği var ise bana göre kırmamalısınız.
Ben de savunmam düğün yapılmasını gerçekten ne diye insanları eğlendirmek için kaç yüz bin lira harcıyayım ki ? Fakat karşı taraf bunu istiyorsa bir kaç saat katlanmak gerekir, yıllar boyu lafını çekebilir veya eşiniz bu konuyu açtığında üzülebilirsiniz.