• Merhabalar iş çok basit ınstagram'dan vücut geliştirme üzerine hesap kasıp kitle topluyoruz danışmanlık hizmeti veriyoruz ve paketler satıyoruz, örneğin bir paket ( evde calışma paketi ) bu paketlerin ekipmanlı ekipmansız alternatifleri, vs ayrı fiyatlara satılıyor.

Aynı zamanda 81 ilde bulunan fitness salonları ile anlaşma sağlıyorum kendilerinden aylık 50 TL ücret tahsil edip sayfamızdaki takipçilerden spor salonunda çalışmak isteyenleri kendilerine yönlendiriyorum.

Örneğin; 50 şehirde anlaşma sağlarsak ki bu kolay bir rakam.

50x50 = 2.500₺
    Ekstradan kendi sattiğimiz danismanliklar
    200-400₺
    Her ay 5 müşteriden; 2.000₺ kazanç
    Reklam gelirleri en dipten tutucam; 300₺
    Toplam; 4.800₺

Burada yatırım yapacağınız şey şudur yüksek takipçili pasif hesap alıyorsunuz ben danışmanlık verip tüm işlemleri yürütüyorum.

En az 150 bin veya 200 bin üzeri takipçili hesap şartı var.

Gelirlerin %40ı sizin %60 ı benim oluyor
    Neden senin daha fazla diye soranınız olacaktır elbet burada tüm işlemleri ben yürütüyorum ayrıca hesap sizin hesabınız oluyor bu hesabın gelişiminde etkileşim almasında hesabın değeri yükseliyor Bu sayfanın satışı sonrasında güzel bir kazanç elde ediliyor o da sizin avantajınız oluyor.

Aslında burada hem yatırımcı kişiye sosyal medya yönetimi hizmeti vermiş oluyorum hem dijital pazarlama hizmeti vermiş oluyorum kazanç olmaması durumunda cebinden hiçbir şey eksilmiyor sadece kazanç olması durumunda Ben kazanıyorum çok avantajlı bu avantajları da göz önünde bulundurarak yüzdeliği bu şekilde uygun gördüm.

Detaylı bilgi için WhatsApp'tan ulaşabilirsiniz WhatsApp linkim profilimde mevcuttur
    0539 767 97 49
    .
    .
    .