Askeriye zaten tüm ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlü hocam, yanında götüreceği her şey zaten ekstra lüks olacak şeyler onun dışında affedersiniz zaten donunuza kadar veriyorlar. Tüm sarf malzemeni dağıtıyorlar, ihtiyaç durumunda isteyebiliyorsun bunu temin etmekle görevli komutanlar var. Maddi durumu çok kötü olanlar var askerde onlarda rahat rahat askerlik yapıyorlar. İlk maaşını 2. ayda alıyor onu da bilsin ilk ay maaş alamaz.
Birinci sıradan anlatayım.
İç çamaşırı olarak sadece boxer alsa yeterli. Çünkü atlet kısmını askeriyeden veriylar (Slip tarzında bir iç çamaşırı veriyorlar rahatsız edici. O yüzden boxer dedim)
Traş bıçağı olarak Gilette mach 5 almasını öneririm çünkü her gün traş olacak ve benim askerliğimde cildimi tahriş etmeyen tek bıçak mach 5 ti.
Valizini fazla doldurmasın çünkü acemi birliğinde tonla eşya verecekler ve bu eşyaları da usta birliğine götürecek o yüzden ufak bir sırt çantası yeterli.
Valizi bile acemi birliğinde veriyorlar.
Yanında nakit kesinlikle götürmesin çünkü askeriye içerisinde nakit para geçmiyor sadece kart kullanabilir.
Terlik kesinlikle alsın askeriyenin verdiği biraz tırt oluyor.
Valla kral çok bişi götürmesine gerek yok özel iç çamaşırı eşofmanıni kilit falan götürsün yeter orda herşeyi veriyorlar. Ben götürdüğüm bir çok şeyi orda bıraktım ve geri getirdim her şeyi neredeyse veriyorlar Hayırlı tezkereler bu arada
sadece tıraş bıçağı götürsün (acemi birliğinde uygun fiyatlı askeri market vardır ama çok sıra oluyor) geri kalan her şeyi veriyorlar aslında tıraş bıçağı da veriyorlar ama kim bilir kaç yıllık ve mesleğini sorduklarında ehliyeti varsa 5-6 yıllık kamyon/taksi şoförüyüm desin ustalıkta rahat eder
aLLAH RAZİ OLSUN GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN bizzat söledim tek tek okuttum yazdıklrınızı vallla