Bir yeri devir almak yerine sıfırdan kurmak daha iyi olur.
Devir eden kişi müşteri kaçırmıştır, iş yoktur, kötüdür.
Sıfırdan eğlence yeri açmak ilk başta kitle toplamak zor olur ama tuttuğu anda gerisi gelir.
İçecek dolabı, bisküvi rafı, biraz cips, tost tamamdır.
30 TL maliyetli tostu x2.5 katı olarak satarsaniz daha verimli olur. Zamdan minimum etkilenirsiniz.
Part time genç bir arkadaşta yanınıza alın tamamdır.
Ticarette para var ama insanlarla uğraşmak yorucu.
Fix masa 1-2 kişilik kollu olsun,
Bir oyunu üç kişi oynamak istenirse ek kol +50 TL gibi fiyatı olsun. Biz zamanında yapardık çok güzel iş yapardı.
Tutacağıniz dükkanda vip oda tarzı konsept olursa daha iyi olur. Vip odalar daha pahalı vs. iyi olur. Sigara içmeyi yasaklamak en büyük kuralınız olsun.
Konsolları duvara, masaya sabitlemek en büyük tavsiyem olur. Arkanıza dükkan kuralları yazın. Her masaya aynı şekilde. Sinirlenip kolu kıran davarlar var. Hırsızlık yapmaya çalışan vs. dikkat ettiniz mi gerisi sizin azminize kalmış.
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. bende saatini çevremde ortalama 100-120tl civarı ben 80tlden saatlik ücret yapacagım ekstra olarak evde malzemelerini hazırladıgım kumru tarz tost yapacagım ve yarım tost 55₺ ücreti olacak fahiş fiyat yapmayacagım.
zaten inanıyorum ki tost ucuz olursa müşteri kitlesinin daha çok hoşuna gidicektir. ek kol ücreti düşünüyorum evet bende teşekkür ederim
Ankara Kızılay'da ayda 2-3 kez gittiğim bir mekan var. PS5 saatlik ücreti 100 TL ve ne zaman gitsem, en az 2-3 masa dolu oluyor. Mekanın konumu en önemli faktör bence.
Mekanın ardından en önemli husus, gelen insanların zamanın nasıl geçtiğini fark etmemesini sağlamak. Bu, tamamen sorunsuz bir oyun deneyimi sunmakla mümkün. Oyun oynarken oyunda, konsolda, televizyonda, oturulan koltukta ve ortam ışığında konforlu ve rahat bir ortam sağlanmalı.
Örneğin, yukarıda bahsettiğim mekanda maksimum 1 saat kalabiliyorum, daha fazla kalıp oynamak istesem de. Bunun sebebi kötü oyun deneyimi, kötü ortam ve rahatsız koltuklar.
teşekkür ederim hocam yorumunuz için evet gittiğim her ps kafede sıra bekliyorum ve saatı 100₺ civarı istanbul ümraniye çevresindede hiç unutmuyorum bir kafeye gittim saatı 100₺ playstation 5 var ve kasıyor kasmaktan oyun oynanmıyor kafede o kafe bile akşamları agzına kadar dolu oluyor