omerylan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşüncelerinizi gayet iyi anlıyorum ama burada aracı istemiyorum, kargoyla gönderim mevcuttur diyorum ihaleye siz katılmışsınız, ihaleye giren arkadaş bile soruyor diğer platformlardan gönderim mevcut mudur diye ama sen sormak yerine ihaleye girip sormadın hiç. Üstelik muhattabım siz iken arkadaşınız hatta abi veya kardeşiniz dahi olsa görüşme sağlamam. Madem ihaleye girdiniz SATICI/ALICI arasında geçer ki ben muhatap bile olmam üçüncü şahıslarla aracıyla ticaret olmaz zaten bu konuyu okurken bile garipsiyorum, madem ki şüpheci davranıyorsunuz niye itibar zedeler gibi konu açıyorsunuz onu anlamadım, negatif trade hakkımı kullanmayacağım dedim ama madem bu konuda adım geçti bir sonraki ticaretlerinizdede başkaları size şüpheci yaklaştığı zaman anlarsınız.
gelip kapından alınacak cihaz bunları kabul etmeyip kargo diyorsanız bende kargoya güvenmiyorum elden almak istiyorum teslim etmiyorsunuz ısrarla kargo diyorsun geri cekilirim hakkımdır aynı ildeyiz kargodan ürün gönderiyorsun sacmalık bence