Gördüm gördüm onu dün yorum yazdıktan sonra. Anlık modum cabimde 10 liram var ne yapsam bilmiyorum

Nerden yarım milyon bulcam da başlicam. Zor...
(imkansız)
matriks iq alacan, biraz kod yazacan, bilgileri kendi formatında evirip çevireceksin, sitene yollayacaksın.
artı... matriksteki aracı kurum hisse hedef tahminlerini de yansıtacaksın
artı... üyelik sistemi yapıp millede hisse alarmı kurma ve bu bildirimleri telegram adreslerine uyarı olarak gönderme seçeneği sunacaksın.
artı... zamanla indikatörler ile alarmlar kurdurup, al sat sinyalleri üretme yolunda ilerleyeceksin.
artı... bedava opsiyon sunacaksın, 5 alarm, 4 hisse, herneyse... kritik ve önemli bilgiler için para isteyeceksin. önce insanların güvenini kazandıracaksın
artı... aidatları düşük tutacaksın. zararına bile olsa arttırmayacaksın. göz kokutup açgözlülük yapmayacaksın
artı çekilişler yapacaksın. kazandığın parayı cebe indirmek yerine matriks üyeliği vereceksin. üye sayın artınca kurumlarla konuşup indirimli komisyonlar ile müşteri götüreceksin.
artı... twitter, youtube, tiktok ve instagramda siteni tanıtacaksın. durmadan video yükleyeceksin
artı sitende eğitim dökümanları ve videolar olacak. takas nedir nasıl okunur anlatacaksın. kedilere keçilere anlatır gibi anlatacaksın.
ukala ekonomist havalarına girmeyeceksin, halktan birisi olarak insanlara yardım ettiğini unutmayacaksın.
artı siteyi güzel ve kullanışlı yapacaksın. çok pardon ama "öküz" gibi olmayacak. insanların bu işten para kazandıklarını, onlara bir hizmet sunduğunu ve bu hizmetin karşılığını aldığını unutmayacaksın.
sürümden kazanacaksın. 500 lira istersen kimse vermez. 5 lira istersen kimse düşünmez bile. 100 tane 500 lira veren müşterin olacağına onbin tane 5 lira veren müşterin olsun
artı sitende reklam yerleri hazırlamayı unutmayacaksın. zamanı gelince oraları dolduracaksın.
acele etmeyip sabredeceksin. durmadan gece gündüz uğraşacaksın.
bir bilgisayar ve üyelik işlerine cart curt demeyen bir kartlı ödeme sistemine ihtiyacın olacak.
bugün başlasan onbeş bilemedin 1 ayda site biter, martiks entegrasyonu da 1 ay sürse 2 ayda ilk tanıtım videoları atacacağın ilk 50 tweet, göndereceğin ilk 20 instagram post'ı hazır olur. hadi tembellik ettin, 3 ay olsun.
fonksiyonel ve şık olacaksın. ilk önceliğin sistemi çalıştırmak olacak. ince makyajını sonra da yaparsın.
matriks bu verileri dışarıya alabilesin diye sana imkanlar sunuyor. verileri yayınlayamazsın ama bu verilerden kendi formatlarını, yorumlarını, görsellerini oluşturabilirsin.
elinde ne imkan varsa onu kullanacaksın.
siteni yurtdışında aç.
madem aklına geldi, madem heves ettin yap. hiçbirşeyin seni tökezletmesine izin verme. yapacak daha iyi bir işi varsa bilemem tabii... işler daha da kötü olacak, borsaya insanlar akın ediyor ve etmeye deman edecek.
kolay gelsin...