yassmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Bir proje için, havuz sistemi ile calışan kurye hizmetine ihtiyacımız var. Bu sistemde çalışan kuryeleri bilen arkadaşlar var mı acaba?
###

Bir marka/topluluk oluşturma niteyindeyiz. İsmimiz tat-Bi.

tat-Bi; ev hanımlarının, ev lezzetleri sunabileceği/satabileceği bir platform. Çaya kahveye eşlik edebilecek; tatlı, tuzlu hamur işleri ve atıştırmalıklar sunmak amacındayız.
Başlangıç olarak herkes kendi mutfağında bu ürünleri hazırlıyor olacak. Yani farklı lokasyonlardan (farklı mutfaklarda) paket teslim alınıp, teslimat adresine iletilecek.

Soğuyacak, kolay bozulacak ya da dağılacak ürünler olmayacak paket içerisinde.

Havuz sisteminiz nasıl işliyor? Hangi firmalar bu hizmeti sunuyor gibi konularda bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba aramızda?
Merhabalar, uzun bir süre kuryelik hizmeti vermeye devam ediyorum. Havuz sistemi komisyon ile çalışır. Mesela sizinle iletişime geçen kişi benim, alınacak ve verilecek adresleri iletip ürünün boyutu ve teslim süresi belirtiyorsunuz. Bu değişkenlere göre size bir fiyat veriyorum ve eğer kabul ederseniz bunu kapalı grubumuzda komisyonumu alıp paylaşıyorum. Hizmetiniz nasıl bir kitleye hitap edecek bilmiyorum ama özel kurye hizmetlerinde 200 tl ile açılış yapılıyor. Çok acelesi olmayan, çok değerli olmayan ürünler için banabi uygulamasını kullanabilirsiniz.