Öncelikle günaydın sevgili R10 üyeleri. Benim ufak bir sitemim var fakat doğru kategoride açtığımdan emin değilim. Modaretörler, kategori yanlışsa değiştirirlerse sevinirim.
Şimdi konumuza gelelim. Bu forumdan paylaşımlı gpt plus hesabı aldım.
Hesaba tarayıcımdan girdim ve kullanmaya başladım. Fakat her birkaç gün ile 1 hafta arası bir süre sonra hesaptan attı ve girmeye çalıştığımda şifre yanlış mesajı aldım.
Whatsapptan aldığım kişiye yazınca bana yeni bir hesap verdi. Fakat yeniden birkaç gün sonra o hesaptan da attı beni. Tekrar yazdığımda ise garanti süresinin bitmiş olduğunu, yeni hesap veremeyeceklerini belirttiler.
Ben 1 aylık hesap almıştım. Benlik olmayan nedenlerden dolayı hesap patlıyorsa benim ne suçum var. Hesapların birkaç günde bir patlayacağı kesinse o zaman neden 1 aylık diye satıyorsunuz.
Üzücü olan tarafı bunun 2. kere başıma gelmesi. Bir öncesinde de 2 aylık diye almıştım fakat yeniden 15. günden sonra garanti bitti diye sallamıştı beni.
Bu ne kadar mantıklı? Ben de 1 yıllık plus hesabı diye satayım o zaman 15. günden sonra garanti bitti diyip hesabın şifresini değiştireyim.
Şunu sormak istiyorum. -ref konusu açmalı mıyım satıcı hakkında yoksa gerçekten kurallar böyle ve yapabilecek bir şeyim yok mu?