Batıl inançlar hocam, herkesin içinde derin bir yerlerde var kültürel olmasa bile
Aynen öyle, saçma olduğunu biliyoruz ama nedense "ya tutarsa" diye yapıyoruz.
Batıl ama çoğu zaman doğru çıkıyor sanki
Doğru çıkan bir örnek verir misin kardeşim
Terleme, vücudun doğal bir süreci olup, sıcaklık dengesinin korunmasına ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
Terleyen herkes kokar kısaca. Terlemeyen insan sağlıklı değildir.
Aynen öyle ama bazı insanlar terlese de kokmuyor. Böyle de bir gerçek var
En anlamsız mitlerden biri de "gece tırnak kesilmez günah" bunu bir çok kişiden duydum.. Epey bir geçmişi olan mit, günah kısmını es geçelim.. O halde yüz yıl önce elektriğin, dolayısıyla ışığın olmadığı karanlık bir çağda yaşadığını düşününce mantıksız gelmedi
Elektrik 100 yıldan biraz fazla zaman önce bulundu ama yine de mantıksız sanki
Oruçlu iken tırnak kesilmez denir genelde.
Bunu duymamıştım. Tırnaklarını yiyenler için söylenmiş olabilir
Bazı şeylerimiz o kadar saçma ki, bunu kim uydurmuş diye düşünmeden edemiyorum.
Bazı şeyler diyerek, benim gözümde "Pollyanna" oldunuz
Çok ilginç gerçekten ilk defa duyuyorum 🥺
İlerde çocuğum olur ve derlerse yaptırmam 😂
Bırak eğlensinler Hüseyin. Sen ağzınla kuş tutsan da onu yapacaklar
Abi 23 yaşındayım 1 kızım var eşim ile genç evlendik bazı sorunlardan dolayı eşim ile ayrıldık kızımı haftada 1-2 kez görebiliyorum kızım beni unutur diye çok korkuyorum onu çok seviyorum içten ve samimi söylüyorum bana tavsiye verebilirmisin kızım 27 Ekim 2022 tarihinde dünyaya geldi ve ben 2001 doğumluyum 30 yaşlarıma geldiğimde kızım 10 yaşında olucak. elimden geldiğince kızıma yakın olmaya çalışıyorum ayrılmış olduğum eşim ile aramda bir problem yok halen çok iyi anlaşıyoruz eski eşim ile de görüşüyoruz benim için herşeyden kıymetli fakat benden uzakta büyümesi beni çok korkutuyor hep içimde acaba kızım beni unuturmu beni yanında olamadığım için suçlarmı diye bu konuda bana fikir vermeni çok isterim teşekkürler.
Kızım 6 yaşındayken eşimle boşandık. Fakat arkadaşça bir ayrılık olduğu için hiç zorluk yaşamadık. Velayet annesinde olmasına rağmen kızım benimle yaşıyor. Özel mesaj gönderirsen, naçizane tavsiyeler verebilirim. Korkacak bir şey yok
1998 yılında da benim ilk çocuk doğduğunda hanım çocuğu sürekli kundaklıyordu, işte elini ayağını sıkıca bezle doluyordu çocuk robot gibi duruyordu karşımda. Dedim çıkar bunu bir daha çocuğuma bunu bağlama serbest olsun eli ayağı. Öyle büyüttük çocuğu ama tuzlama olayını yaptırdım iki çocuğumda da. Daha sonra bal sürdüler tatlı olsun diye sanırım. 2 yaşına kadar emzireceksin dedim çocukları öyle 1 yaşından sonra sütten ayırmak falan asla olmasın. Aynı dediğim gibi 2 yaşına kadar anne sütü aldı çocuklarım ve bu çok faydalı.
Benimki de 1.5 yaşına kadar anne sütü aldı. İlk 6 ay çok önemli ama, malum, sonra onların kararları bizi de etkiliyor
ama atleti ters giyersen işin rast gider ters değil

bende hep şans eseri ters giyiyorum 😂
Ne rast gider ne ters. Zaten atletin bundan haberi bile yok
Garip garip adeter var
Al basmasi nazarlik gobek bağ vsvs. Allah bagislasin ben oglanin gobek bagini cami bahcesine gomdum bakalim nolacak 😂
Ben şimdiden cevap vereyim, hiçbir şey olmayacak