Hocam fark ettim de genel olarak yorum yapan arkadaşların çoğu bilgisiz bu konularda.
Öncelikle numaranın teminine gelirsek benim bildiğim Türkiye dahil birkaç ülke hariç başka hiçbir ülkede numara birisinin üstüne kayıtlı değil. Yani açık hat kimse hiçbir yükün altında kalmıyor. Ha illemki kaçak numaralar olabiliyor dur ancak buna yapabileceğimiz pek de bir şey yok. Bu çok etik bir kavgaya girer ve çıkışı olmaz. Kimse savunmasın işte bu etik değil *********** ahlaksızlık diye ben de ona sadece gün içinde kullandığı ürünleri anlatırım işin içinden çıkılmaz.

Gelelim fasulyenin faydalarına şimdi öncelikle bir SMS onay sitesi açmayı düşünüyorsanız piyasadaki scriptleri unutun burası smm sektörü gibi değil ortam 3 4 tane dandik script geziyor ama görseniz hepsini birbirinden beter. Bazı arkadaşlar konuk bilişimi önermiş ama ben piyasadaki scriptlerin hepsini kullandım ve konuk bilişimin de çok gereksiz bir script olduğunu gördüm. Bir kere scriptler sağlayıcı ile düzgün çalışmıyor bile hiçbir sitenin operatör seçimi yok mesela müşteri siteniz üzerinden bir numara alıyor sizin sitenizde geliş fiyatı sağlayıcıdaki en uygun operatöre ayarlı ama noluyor sağlayıcı size en pahalı numarayı veriyor ve siz kâr değil zarara giriyorsunuz. Millet de zaten bu yüzden kâr oranlarını %400-500 yapıyor.

Velhasıl kelam kısaca bu sektöre girecekseniz eğer önce basit bir script alın önce sektörü öğrenin sonra zaten siz hataları anlayacaksınız ona göre de kendinize yeni sıfırdan bir site yaptırırsınız. @Enes; hocam da giriş seviyesi için uygun fiyatlı bir script mevcut belki oradan başlayabilirsiniz smsactive sağlayıcısı ile iyi çalışıyor (tek bir sağlayıcı ile çalışmak zorunda kalırsınız). Aklınıza takılan bişi olursa whatsapptan yazabilirsiniz