Merhaba,
Ulusal araştırma merkezi statüsündeki kamu kurumumuza, grafik tasarım veya benzeri bölümlerde 3. veya 4. sınıf yetiştirilmek üzere stajyer arıyoruz. Yerimiz Ankara, Emek'te. Haftada 3 gün kurumumuza zaman ayırması gerekmektedir. Stajyere yemek hizmeti verilecek ve yaptığımız TÜBİTAK projelerinden birinde bursiyer olarak değerlendirebiliriz. Normalde kurumda İngilizce bilmeyen personel yok, kurumun yılda 3 defa açtığı staj programlarında (hukuk öğrencileri) ingilizce bilmeyen stajyer alınmamakta ancak grafik tasarım için kişinin yeterliliğine göre bunu görmezden gelebiliriz.
Staj süresince;
Yayın evi, kitap baskı tasarım ve süreçleri,
Wordpress elementor tasarım işleri,
Uluslararası organizasyonların nasıl yapıldığı (rollup, afiş, broşür, yaka kartı, simultane çeviri, sahne, ekran ve süreçler, ) konusunda hem bizlere yardım edecek hem de süreçte işi bizzat ben öğreteceğim.
Ekibimiz genç bir ekip. Şu anda benim dışımda Somilili (4 dil bilen) bir arkadaş daha var bu işlere bakan. Stajyer kendisi ile de dilini geliştirme fırsatı bulacak.
Özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. Alanda öğrenim görenler için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum. Göndereceğim mail adresine özgeçmişinizi isteyeceğim.