Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortamdan Dolayı Biraz Alkol Bağımlılığım Vardı Fakat Son 1.5 Haftadır Elime Sürmüyorum Sürmeyecegimde.

Fakat Beni Düşündüren Kumari Bırakmam.

Daha 5 Gün Oldu 5-6 Bin TL Zarar Var Fakat Zararı Umursamıyorum Artık Bi Ara Bırakmayı Denedim Yanımda Full Nakitle Gezdim Olmuyor Forumdan Birsey Alicam Karttan Lazım Oluyor Karta 1000 Atıyorum 500 adama 500 kumara gidiyor 18 yaşımı bekliyorum banka kartı çıkarttırip paparayi kapaticam

Sizin öneriniz nedir

Bali Adası'nda tanıdığım var(dı).Kumar işi yapmaya gittiler, inan üstlerinde giyecek donları bile yoktu.Beni defalarca çağırdılar ama illegal olduğu için gitmedim.

Bu iş için lisans ücreti olarak 300-500 bin borç aldılar ve 40-50 bin lira bonus parası hazırladılar.

Yani cebinde üç kuruş olmayan adam sana ne verebilir? Senin gibi yüzlerce insanın parasını sömürüp dururlar.Çok kaybeden olduğunda biraz para verirler, sen de kazandığını zannedersin.

Her oynama isteği beynine sirayet ettiğinde, benim şu yazdıklarım aklına gelsin.

Tekrar söylüyorum: Milyonlar veya yüz binler hayali ile girerseniz, elinizdeki her şeyinizi kaybedersiniz.