Teşekkür ederim yorumunuz için, yok 25 olanlardan değil hocam 125 olanlardan düşünüyorum ehliyet yetmesi açısından, daha sonra hem tecrübe kazanıp, hemde ehliyeti yükseltip 25e geçmeyi düşünüyorum. Ns200'e falan ehliyetim yetmez bu yaşta. Max 125cc alabilirim. Spor model olsa daha iyi olmaz mı hem daha iyi alışmış olurum viteslilere, 18'den sonra R25 fazla zorlamaz o şekilde diye düşünüyorum.
Dostum konuda yazdıklarını gördüm. Belirtmiş olduğun 125cc grubuna girilmez. Debriyaj tası gibi kronik sorunları var. Parçaları pek bulunmaz. Marka olarak güzel fakat pek iç açıcı değil bu modeller. İki teker kullanıyorsan elbet kaza durumları olacak, elbet ki düşüp kalkacaksın. Bu kaçınılmaz olan şeyler. Düşüp kalktığında sen de bir şey yoksa bile motorda bir sıkıntı olabilir. Grenaj kırılır, ön maşalar yamulur gibi gibi şeyler. Sen ne kadar dikkatli kullansan dahi arkadan birisinin sana çarpması ya da bilinçsiz birisinin sana sağdan, soldan çarpması olası şeyler. Parçası bol olan seni üzmeyecek olan marka modellere yönel. Sana şuan kötü olasılıkları söylüyorum. İyi olasılığı her yerde bulursun. Çin mallarına yönelme parça sıkıntısı, kronik sıkıntıları vs derken motosiklet serüvenin yarıda kalır soğursun.