Merhaba, daha önce hiç motor sürmedim tecrübem olmadı ama süren bir kaç tanıdığım var onlar aracılığıyla biraz motor sürmeyi öğrenip daha sonra motor almayı planlıyorum. Aklımda bir kaç model var ama size de sormak istedim.
YZF-R125 aşırı beğeniyorum ama sıfırı yok ve 2. El olanlarda da siyah renginde temiz bir motor bulamadım. Bir de çok pahalı, bütçe çıkmayabilir.
MT-125 buda gayet iyi ama r125 kadar değil bence, bunun da sıfırı yok sanırım. Piyasası hakkında da tam bilgim yok ortalama fiyatları ne bunun ve temiz 2. El bulabilir miyim siyah renginde?
Cappuccino 125 bununda görünüşü çok hoşuma gitti ama scooter almasam mı diyorum, o spor modeller daha hoşuma gidiyor.
GSX-R125 buda felaket iyi r125le yarışır ikiside aşırı hoşuma gidiyorlar ama çok pahalılar.
Aslında birazda deneyim olsun diye almak istiyorum, 18'den sonra ehliyeti yükseltip R25'e geçmek gibi bir düşüncem var o yüzden tecrübe olsun diye almak istiyorum. Spor alırsam daha iyi tecrübe olur sanırım R25'e.
Şu anda aklımdaki modeller MT ile Cap. Sizce ne yapmalıyım, önereceğiniz farklı modeller var mı?