Merhaba hocam, turizm sektörünün içerisinde olan biri olarak öncelikle şöyle başlamak istiyorum kesinlikle tatilinizi bayramlara denk getirmeyin. Oteller o tarihlerde çok fazla yoğunluk yaşamakta ve hali hazırda mevcut olan yabancı uyruklu rezervasyonlardan da dolayı arızalı veya kötü olan odaları Türklere vermekte. Çünkü siz mesela 4 5 günlüğüne geliyorsunuz ancak yabancı 14 günlüğüne geliyor efendime söyleyeyim siz acenteyi aradınız ama yardımcı olunmadı ancak yabancı tatilci 1 2 fotoğraf çekip acenteye mail atsa hem tatilini yapacak hem de parasını geri alacak hem de acente otele ceza kesecek. Bu gibi sebeplerden normalde dahi 2. Sınıf muamele görülen türk tatilciler bayramda daha da düşürülüyor. Size tavsiyem tavsiye üzerine otel rezervasyonu yapın eşiniz dostunuz gider memnun kalır o vasıta ile gidin resepsiyonda ön büro müdürüne ya şu eşim dostum gelmiş kalmış o önerdi bakalım bizim deneyimimiz nasıl olcak derseniz otelin gözünde büyürsünüz.
Kötü bir deneyim yaşamışsınız bir sonraki tatil ihtiyacınız da Alanya veya Manavgat'ta tatil yapmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz sizlere R10 farkıyla güzel bir tatil deneyimi sunabiliriz.