Merhabalar,
Bayram haftasında Hotels'den 3 günlüğüne Alaçatıda bir otel ayarladık.
Öncelikle hotelsde girdikleri konumla googledaki konumları birbirinden farklı olduğunu giderken öğrendik. Oteli aradığımızda bize konum attılar ve ona göre gittik. İlk yaşadığımız problem bu oldu fakat altımızda araba olduğu için çok sorun etmedik. (Alaçatı çarşıya yürüyerek 17 dakika mesafe derken 1 saat mesafe olduğu ortaya çıktı).

Otele vardığımızda odamıza yerleştik. Duşa girmek istedim fakat sıcak su akmıyordu ve Duşakabinin bir kısmı yoktu. Bunu söylediğimizde yarın ilgileneceklerini ilettiler. NEyse dedik soğuk soğuk duşumuzu aldık. Çarşıya çıkmak için odadan ayrılırken kapı kilidinin çalışmadığını gördük ve bunu söylediğimizde aldığımız cevap biz buradayız bir şey olmaz dendi. Dedim ki otelden basit bir şekilde almam gereken hizmet konfor ve güvenlik ama siz bunu bile sağlamıyorsunuz.

Çalışan arkadaş müdürün şuan burda olmadığını siz gelene kadar burada ayakta olacağını ileterek bizi ikna etti ve yarın herşeyin düzeleceiğinin sözünü verdi. Otele döndüğümüzde kimse yoktu ve dış kapıdan rahatlıkla girebildik anahtar olmadığı halde neyse dedik yarın halledilir. Ertesi gün sifonun bozuk olduğunu gördük ve hoş olmayan şeyler yaşandı.. O sinirle hotelsi aradık ve iptalini istedik fakat parayı otele verdiğimiz için otelle konuşmamız gerektiğini dile getirdiler. Bizde müdürü bulup bu problemleri anlattık ve bayram olduğu için bu sorunları çözemeyeceklerini dile getirdiler. Dedim ki neden bayramdan önce ozaman çözmediniz bu problemleri ? Geçiştirme cevaplar aldım. Madem çözümü yok paramızı alalım ve burda çıkalım dedik. Kabul edilmedi. Tartışmalardan sonra bir günün parası hariç diğer günleri verebilceklerini söylediler. Ben de daha fazla gerginlik çıkmaması adına kabul ettim ve parayı göndermesini istedim. O sırada bir adet küçük su istedik. Parayı 500 lira kadar eksik gönderdiklerini gördüm. Gidip tekrar konuşmaya çalıştım. Ben daha konuşmaya başlamadan "yalnız biz parayı gönderdik suyun ücretini lütfen ödeyin" Ben orda sinirlendim hem eksik para yatırıyorsunuz hem de suyun bedelini istiyorsunuz. Tam yatırmadan buradan ayrılmayacağımı belirttim.
Üstüne sahibinin dediği şey şu oldu... "300-500 liranın lafını yapıyorsunuz bayram bayram".. Suyun ücretini almaya çalıştıktan iki dakika sonra söylediği cümleye bakar mısınız...

Öyle ya da böyle eksik kalan tutarı aldım. Fotoğraf ve video çekmek istediğimde bana engel oldular. Daha fazla tatilim zehir olmadan ayrıldık otelden.. Başka da otel bulamadık çünkü ateş pahası olmuştu fiyatlar ve dönmek zorunda kaldık tatil yapamadan...

Özetlemem gerekirse Yaşanılan Problemler
- Konum bilgisinin hatalı olması
- Sıcak suyun gelmemesi
- Duşakabinin bir tarafının tamamen olmaması suların dışarı sıçraması
- Oda kapısının kitlenmeyi bırak kapanmaması
- Sifonun çalışmaması

Sizden ricam google yorumlara 1 puan vermeniz. Dİrek buraya işletmeyi yazmayacağım. Elimden bir tek bu geliyor. Dava etsem elimde kanıt yok. Bunu istememin sebebi biz 1 puan verdikten sonra iki günde otelde kalmayacak insan kadar 5 puan gelmeye başladı. Yardımcı olmak isterseniz özelden yazabilirim. Eğer ki işletmeyi buraya yazmam sorun değilse buraya da yazabilirim. Emin olmadım.