Küresel yapı dediğim gibi amerikayı terk etmek üzere. Çünkü amerika Kanada tarafında halk inanılmaz şekilde bir uyanış içinde. Bunu sağ olsun Türk medyası göstermiyor ama. İnsanlar Filistin için ayaklanmış durumda. Hal böyle olunca eski amerika halkı gibi uyuyan bir millet yok. O yüzden küresel yapı itaat ettireceği bir yere geçecektir. Dünyada en iyi ve en uysal halk şüphesiz ki çin halkı. Yeter ki bir şey söyle.
O yüzden yuan, doları geçti diyebiliyoruz. Küresel yapı neredeyse para oradadır.
Amerika bir sonra ki hamle olarak Türklerle iş birliği yapabilir. Sonuçta Türk dünyasının haritası ortada. Kurulacak bir turan birliğinde amerika ortak hareket etmek isteyebilir. Turan birliği bu arada kuruldu. Ne zaman ilan edilecek ona Türk aklı karar verecek.
Hakan Fidanın dediği gibi. Bu antlaşmalardan ya harika bir barış çıkacak ya da savaş. Savaşı bu hususta engelleyecek tek güç Türkiye gibi gözüküyor. Çünkü bağlantılara bakar mısınız. Bir Rusya, bir çin, bir amerika. Yani zıt ülkeler. Adama sorarlar. Bu zıt ülkelerle sen ne konuştun diye. Oda Türk derin aklının bileceği iş
Sizler yazıyorsunuz. Dayanamıyorum bende yazıyorum hocam. Bende öyle az buz yazamıyorum 😅
Bunlarda yetmiyor Türkiye şangay için alırsanız geliriz diyor hem nato hem şangay ülkedeki rahatlığa bak 😅😅