Buda yeni moda oldu herhalde. Bende müslümanım ama..... Kimsenin mala anlatır gibi anlattığı yok. Sen diayı taraf tuttuğun için, konular hakkında bilgin olmadığından dolayı dia nın kullandığı süslü ve içi bomboş cümleler sana dolu geliyor. Dia ağır manipülatör biri. İşten az çok anlayan biri ne kadar gereksiz konuştuğunu anlar. Herşeyi bildiğini iddaa eden dia, fikretin kullandığı cümleler, kelimeler karşısında bomboş bakıp , kem, küm bilmiyorum etmiyorum cambazlıklarına girişti. Yer6 Kanal sahibi ve dia o kadar ağır manipülatörlerki, Dün yayınladığı münazara asrın ile olan münazaradan günler önce çekilmiş ve yayınlanmamış. yer6 kanalı baskılar sonucu münazarayı yayınlayabildi. Asrın gibi bi bilgisizi dia'anın karşısına getirip, aa bakın müslümanlar işte bu kadar bilgisiz demeye getirdi ve sosyal medya ergen tayfası tarafından beğeni kazandı hepsi bu. altay cem meriç'in yer6 kanalına çıkmamasının nedeni bu olaylardan sonra daha iyi anladım. Dia Acm'yi münazaraya çağırıyo. Yer6 olur, başka bi yer olur diyor. Daha sonra acm yer6 hariç heryere çıkarım, canlı yayın bile yaparız diyor. Ama dia kurnazı olayı kendine çekip bakın işte acm yer6 kanalına çıkmıyor, korkuyor diye safsata yayıyor. Dia balonu patlamıştır.