WebilisimNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amerika ben battım hepiniz batın konumunda şu anda batarken yanında herkesi götürmek istiyor. İsrail'e gelince, tek başına Lübnan bile geçemez daha hamas'a bir şey yapamadı, ama savaş çıkar bahane edilerek destek alırsa malzeme olarak değil bildiğin asker gücü olarak, Suriye, Irak, Lübnan zaten param parça vaad edilmiş toprakların yüzde 75'ini bitirir bu savaşta kalanı için ise parçalama politikasına gider yine. Milletimiz sağolsun parçalayacak yer arıyor şu anda az kafayı çalıştıramadılar gitti.

Vurdum duymazlar burada da var o kadar askeri olay oluyor kimsenin umrumda değil. Al sana teknolojinin robotlaştırdığı insanlar
Hamas bizim cephemiz hocam. Orasını geçerse zaten Lübnan ve Suriye ülkesini anahtar teslimi İsraile bırakacaktır. Suriyeyi yönetenlerin tarihine bakın. Hep Türk düşmanıdır. Zaten bu olayların gayesi Türkiyedir hocam. Bu basit bir söylem gibi gelebilir ama. Daha geçenlerde netenyahu oğlu bir harita paylaşmadı mı. O yüzden, bu malum ülke fırsatı yakalamışken dahada durmayacaktır. Zaten bunu kendi de söylüyor. Sorun değil. Savaşsa savaş.