Hocam lütfen yanlış anlama ama. Kimse savaşı istemez zaten. Bizim medyamız sağ olsun. Hiçbir bilgiyi paylaşmıyor. Daha geçenlerde Sırp cumhurbaşkanı, 4 - 5 aylık bir periyot var diyor savaş için. Kimse barıştan bahsetmiyor. Herkes savaşı konuşuyor diyor.
Şimdi, bu sözü falanca bir tarihçi ya da başka biri söylese. Derim ki, traş takımını almış bizi kesiyor. Ama ülkenin cumhurbaşkanı bunu diyor. Un, şeker falan stoklayın diyor. Yani bilmiyorum. Umarım senin dediğin gibi olur. Yoksa savaşı kim ister hocam. Ama artık şu bir gerçek. Bugün olmazsa yarın illaki bir savaş olacak gibi görünüyor.
Amerika ben battım hepiniz batın konumunda şu anda batarken yanında herkesi götürmek istiyor. İsrail'e gelince, tek başına Lübnan bile geçemez daha hamas'a bir şey yapamadı, ama savaş çıkar bahane edilerek destek alırsa malzeme olarak değil bildiğin asker gücü olarak, Suriye, Irak, Lübnan zaten param parça vaad edilmiş toprakların yüzde 75'ini bitirir bu savaşta kalanı için ise parçalama politikasına gider yine. Milletimiz sağolsun parçalayacak yer arıyor şu anda az kafayı çalıştıramadılar gitti.
Vurdum duymazlar burada da var o kadar askeri olay oluyor kimsenin umrumda değil. Al sana teknolojinin robotlaştırdığı insanlar