Selam dostlar

Gece gece can sıkıntısı Semrush trollüyordum, garip şeyler gördüm, epeydir de paylaşım yapamıyordum bir pasımızı atalım diye çala kalem paylaşmak istedim.

Her fırsatta, stratejik bir karar vermeden önce, kesinlikle araçların skorlarını dikkate almayın, manuel serp kontrolü yapın diyoruz.

Can sıkıntısından rastgele gezinirken Semrush yine şovunu yaptı bana :

"pırlanta" ya da %49 demezsin abi ya. Possible yazmış bir de=)

Evet SEOcu dostlar Semrush abimiz %50 bile demiyor buna, benden 100k çalışır bu kelimeye, varsa ilk sıra garantisi veren =) (Twitter SEO banned!)

Alt kelimelerde de aynı cesurlukta arkadaş :

Semrush sen bekarsın galiba, evlenme teklifi et de göreyim ben seni asfkhajfskladasdasda

Ama bakın neyi zor buluyor arkadaş :

şuna hiç değinmiyorum, hazır mıyız :

wwww.. sayısını arttırarak denemek bedava!

İşin ciddisi esprisi bir yana; Semrush gibi araçlar, fikir yürütmek için yan bir data olarak kullanılmalıdır. Domain adından içerik fikrine, rakip analizinden site fikrine, sadece Semrush'a güvenerek iş yapan sayısız insan görüyorum.

İşin özü : Sadece semrush'a bakarak iş yapmak, geçen senein gazetesi ile bugünü yorumlamak gibidir.

Aşağıda bu paylaşımlardan haberdar olanlar listesi var, bu listeye dahil olmak istiyorsanız yorumda belirtebilirsiniz:

@ozbatu; @4irlines; @NEASTRO; @Spec1299; @bariscelik; @YEF Digital; @Cnkrt2; @Gelistirici; @GreenLight; @Xugart; @Paleo; @insolitax; @eratalay; @Nookta; Misafir; @A.AY; @Jorphy; @HamdiCetin; @MahmutD; @Yavuz; @Cupcake; @xAsAx; @Nadas; @Anglo; @Jonezz; @MuratCENGEL; @S3m1h; @metehanteoman; @DeCode; @Bilmece; @catomustafa; @tasmarket; @akimito; @UKHosting; @tnbekr; @Saitama; @BLU; @rokann; @ismail03; @Honomy; @bagbaq; @Hurtech; @ismailgokcek; @MajoR44; @themagicword; @Batu75; @Dixon; @DeepX; @MrGokturk; @serkanzade; @thats; @selcuksofta; @Matias Delgado; @Matias; @demirel; @ROT; @dinozor; @ultibil; @bhyilmaz; @HasanPakac; @YuzarifD; Misafir; Misafir; @TeknoCoder; @populerim; @Defineci; @declan43; @dinozor; @Vakana; @Zen; @yeldantech; @dombalak; @Spec1299; @Turgut1453; @Mavigenc; @doguizm;