LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin.
Guzmanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acil şifalar dilerim, güzel haberlerinizi de alırız umarım 🌸
muratclk46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin Hocam hastanenin şikayet bölümüne gidip şikayette bulunun aynı zamanda avukat tutup şikayette bulunun özel hastaneden aldığınız belgelerle birlikte üstüne düşerseniz hiç yoksa şuanda olmuş olan özeldeki masraflarınızı çıkartabilirsiniz tabikide şuanda bunu düşünecek vaktiniz yok ailenizden birisiyle konuşun sizlere yardımcı olsun umarım eşinizde iyileşir kısa sürede
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Bedirhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allahım acil şifalar versin inşAllah 🙏
Ramazanyavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin hemen iyileşir inşallah
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diş temizletmeye gittim erkek doktordu sevgilisi geldi sevgilisine sarıldı

Sonra geldi makineyi 10 saniye temizlemedi bitti kalkabilirsiniz dedi

Doktorlara giderlerse gitsinler diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız her yer laşka olmuş

Geçmiş olsun ciddiyet kalmadı kurumlarda ahbap çavuş ilişkisinin sonu
Erc_Orc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin 🙏🙏🙏
erlos1667 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun allah şifa versin. benim 5 yıldır sağ üst kadranda ağrı vardı. Safra kesemde sorun olduğuna adım gibi emindim kaç tane devlet hastanesi mr , usg çektirdim sorunu bulamadılar yada bulmak istemediler. Özel hastanede 1 saate teşhis ertesi gün ameliyat oldum ve o ağrılar gitti.
ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim şifa versin. Bir önceki doktoru dava edin.
miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin.

Benimde başımdan geçen bir olay devlet hastanesine gittim aciline midem bulaniyor halsizim ayakta duramıyorum doktor dilimin altına baktı ilaç yazdı dil altı gidebilirsin dedi ayakta zor duruyorum dedim yok bir şey olmaz dedi.

5km ilerdeki devlet hastanesi aciline gittik doktor öyle ilgilendiki iğne yaptı 5dk sonra geçti valla mesleğini sevene sözüm yok da sevmeyen niye yapiyor bilmiyorum .
Nadas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifalar versin
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef bir çok doktor alışmış tahlil yaptırmaya, tahlil sonucuna göre hasta şikayetini dinlemeden başından atıyor.
Sonra vay efendim 5 dakika da bir hasta bakıyoruz.
Buna sebep olan devlet değil sensin.
Doğru düzgün ilgilenmiş olsan, sadece tahlile değil hasta şikayetine odaklansan zaten o kişi bir daha hastaneye gelmeyecek ki.
Bir ilaç yazıyor gönderiyor, haliyle o ilaç çare olmuyor. Doktor doktor geziyor hasta.
Devlete daha doğrusu millete çıkıyor faturası.

Geçmiş olsun.
Allah şifa versin.
WebTicarMarketi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbım acil şifalar versin 🤲 Tez vakitte güzel haberler alırsınız İnşaAllah 🤲.
white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Allah bir an önce şifa versin. Bu nedenle her yerde sağlık sigortası yapın diye bağırıyorum. Sağlık sigortası olmadan bir hayat özellikle büyük şehirlerde mümkün değil. Yatarak sağlık sigortası yıllık 1.500 TL kaç tane konu açtım. Mesela eşiniz kaç gün yatarsa yatsın ne işlem yapılırsa yapılsın 1 kuruş ödemiyor olacaktı. En önemlisi en başta özel hastaneye götürmüş olacaktınız ve belki iş bu noktaya gelmeyecekti. Sakın para kazanacağım ondan yazıyor diye düşünmeyin. Gidin sigortam.netten yaptırın. Ama yaptırın.
MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim acil şifalar versin
Biu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüce rabbim şifa versin.
Cengaver1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah acil şifalar versin 🙏
ozbeks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah. Bende buna benzer bir sorun yaşadım ve kavga ettim doktorla daha sonrasında hemen tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım eşime, kesinlikle tavsiye ediyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun.
Tüm fonksiyonları normale dönmüş sabah 10;30 bekliyorum inşallah çıkar evimize gideriz
Altunizade acıbadem hastanesi ALLAH razı olsun hepsinden çok ilgilendiler çok iyiler