yanıt veren herkese teşekkür ederim. durum sadece siyasi parti veya genel görüşlerden ayrı olsaydı sorun olmazdı belki, ancak şeriat önemli bir sorun. şöyle bir durum var ki ben ve ailem akrabalarımızla haşır neşir değiliz ve kendi akrabamız tarafında çok büyük sorun çıkacağını düşünmüyorum. çünkü akrabalarımızla görüşmüyoruz, ancak böyle bir aileyi kendi ailemle tanıştırmanın saygısızca olduğu düşüncesindeyim. ama sevdiğim ve birbirimize destek verdiğimiz bir ilişkide var
Hocam ben fikirlere saygılıyım ama hayatta teyit ettiğim bir atasözü var, davul bile dengi dengine . Şimdi gençliğin verdi heyecan güçle belki sevgine sahip çıkmak istiyeceksin işleri ileriye goturuceksin ama evlendikten sonra genelde işler degisebilir . Şimdi belki herşeyi kabullenixeksiniz ama evlendikten sonra sana doğru gelen karşı tarafa yanlış gelecek. Onlara doğru gelen sana yanlış gelecek birbirinizi yipratiicaksiniz . Etrafımda çok zit fikirli evlilikler oldu malesef hep boşanma ile bitti ama aileler hiç karışmaz diyorsan orası ayrı kendi yolunuzu bulursunuz . Herkes için hayırlısı olsun diyelim