Merhaba arkadaşlar sohbet muhabbet olsun diye açmıyorum sadece. Bu platform gerçekten çok kıymetli..
2011 - 2012 yıllarında daha 16-17 yaşlarında arkadaşımda burayı takip ederdik o zamanlar davetiye bulmak gerekiyordu üye olmak için.
https://www.r10.net/internetten-para-kazanma-sanati/ Şu bölüm varya şu bölüm çok kıymetli benim için. Burayı mümkün olduğunda hep takip ediyorum
İşte burada 20 TL'ye o zamanlar coin ile para kazanma e kitabı diye bir başlık vardı 10-10 tl verip ortak aldık
o zamanlar 4-8 $ idi bitcoin.. tabi biz sıcak paradan yana olduğumuz için Litecoin kasmaya başladık.. Metin 2 gibi oyunların pvp sunucularını yapıyorduk oyun arka planında %10 ltc kasıyorduk.
Google sunucuları ilk ay bedava idi oradanda kasıyorduk.. anında paraya çeviriyorduk... Dogecoin ilk çıktığında milyonlarcca belki milyarlarca 1-2 gün kasıp bırakmıştım cüzdanları kaybettik.
Daha nice olaylar.. kişi başı 10 TL 2 kitap ile binlerce dolar kazandık o bölüm sayesinde..
Aramıza yeni katılanların internetten para kazanma sanatı kategorisini takip etmesini şiddetle tavsiye ederim.