Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.
Eşim yaklaşık 10 gündür rahatsız iş yerinde 3 kapı açık üşüttü zanediyorduk.
Maalesef son zamanlarda istahsızlık kas ağrıları boyun ağrıları yerinden kalkamama gibi sorunlar oldu.
Bizde bayram üzeri acile gittik akşam geç saatte eşimin yüzünden anlaşılıyor ne kadar kötü olduğu sap sarı oldu yüzü.
Hastane girdiğimizde çıkmamız tam tamamına 5 dakika

Kadın doktor hiç ilgilenmeden filme yolladı filmden çıkar çıkmaz doktor hanımın odasına gittik birşeyiniz yok gidebilirsiniz dedi
İLAÇ normalde yazılmaz mı arkadaşım ? İlaç dahi yazmadılar ama nasıl çıldırdım başımdan aşşa kaynar sular döküldü.
Ama maalesef haksız çıkacağım için çıktık eve geldik....

Hanım sabaha kadar uyuyamadı akşam oldu yine uyku yok yemek yiyemiyor
Sürekli kusma ama birşey yiyemediği için kusamıyor
Sürekli wc ihtiyacı gidiyor onuda yapamıyor.

112 ile aradık durumu izah ettik geldiler özel hastanenin aciline götürdüler SAOLSUNLAR.
Acile girer girmez başında 3 doktor vardı 2 hemşire.
DEDİK ne oluyor ?
Bilgi vereceğiz dediler işlemler sürüyor.

Bekle bekle gözde yaş kalmadı ağlamaktan kafayı yicem kapı açılıyor aradan bakıyorum.
Eşimin damar yolu bulamamışlar her yerinde iğne izleri kafayı yicem.
Makineye bağlamışlar her yerinden kaplo geçiyor sağında 2 makine solunda 2 makine.
ULAN ne oluyor söylesenize ölüyorum burada ne oluyor bir açıklama yapın.

KALP kapakçığında daralma mı küçülme mi ne varmış
Bu kalp kapakçığında ki sorun PIRTI yapıyormuş ufacık 1 PIRTI ile İNME RİSKİ %80
Felç kalabilir aniden ölebilir.

Kalp ritmi bozulmuş kalp atışlarını elimi bile dokunduğumda anlıyordum
O kadar hızlı atıyor ki anlatamam bunu yani.

Geldik her kötü hikayenin belki iyi olur dediğimiz yerine.
ŞUANDA özelde yoğun baklımda ama öyle yoğun bakım değil gözetim gibi bir oda çok iyi bakıyorlar
Sabah 10:30'da ne olacağı anlaşılacak
HA bu arada şuan ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA iyi konuşması yüzü herşeyi düzelmiş
Sabah 10:30'a kadar kalp ritmi düzelir ise çıkaracağız eğer düzelmez ise yatacak.
Eşim uçak ile hiç seyahat yapmamıştı biz önümüzde ki ayın 8'inde yurtdışıan gidecektik ilk defa
EŞİM'de çok heyacan vardı çok istiyordu gitmeyi.

SİZLERDEN RİCAM BİR KARDEŞİNİZ OLARAK BİR DOSTUNUZ OLARAK DUA EDİN KURBAN OLAYİM.
24:00'DA HASTANEYE GİDECEĞİM GÖRÜŞME YOK AMA HASTANEDE KALACAĞIM EVE KIYAFET ALMAYA GELDİM
VE SİZLERDEN DUA RİCA EDİYORUM ALLAHA EMANET OLUN.
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Allah bir an önce şifa versin. Bu nedenle her yerde sağlık sigortası yapın diye bağırıyorum. Sağlık sigortası olmadan bir hayat özellikle büyük şehirlerde mümkün değil. Yatarak sağlık sigortası yıllık 1.500 TL kaç tane konu açtım. Mesela eşiniz kaç gün yatarsa yatsın ne işlem yapılırsa yapılsın 1 kuruş ödemiyor olacaktı. En önemlisi en başta özel hastaneye götürmüş olacaktınız ve belki iş bu noktaya gelmeyecekti. Sakın para kazanacağım ondan yazıyor diye düşünmeyin. Gidin sigortam.netten yaptırın. Ama yaptırın.