Eleştirmek değil, hesap sormak sizinki
reklam ya da diğer konularla alakalı kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Bunu anladığınız zaman kimse sizi uzaklaştırmaz.
O sizin algınız. Ben neden bu kadar reklam alıyorsunuz demedim. Reklam alımıyla ilgili tek kelime etmedim. Sayfa girişinde bu kadar çok reklam gösterim yoğunluğunu eleştirdim. Sadece ana sayfaya girince 3-4 tane popup kapatıyoruz min 2 bildirim gelmiş oluyor. Konu açıyoruz 6 tane banner alt alta başlığı görünmüyor. Bu durum sizi rahatsız etmiyorsa beni hiç etmiyor. Bunu hesap sormak olarak algılıyorsanız, r10na yönelik tüm eleştiriler hesap sormak olur. Amacım zarar vermek olsa tek bir reklam bile göstermeyen eklentiler var isimlerini paylaşırdım. Kusura bakmayın ama her eleştiriyi saldırı olarak algılayan bir ekibiniz var. Daha önce kaç defa liste halinde çözüm önerisi ilettim adminlerinize kendi iş kategorim ile ilgili. Zarar vermek istesem çözüm önerisi iletmezdim hiç bir konuda. Bir çok güzelliği olduğu gibi bu sitenin bir çok yanlışı ve eksiği olduğunuda düşünüyorum. Tek fark artık insanlar çekinip geri bildirim yapma konusunda isteksizleşiyor. Sizin ekibinizde her gün biraz daha radikalleşiyor. Tabi bu benim görüşüm.