Kurumsal Üyelik fiyatlarında sorun yok bu işten ekmek yiyen yemek isteyen arkadaşlar Kurumsal Plus veya Kurumsal Üyelik alıyor bu tarz indirimlerle 1 yıla vurunca fiyatlar çok abartılı değil. Sorun bana göre kategorilerde mod olarak atanan bazı arkadaşların denetimi tam olarak yapmaması veya o alanda uzman olmaması; ben XF kurulum hizmeti veriyorum 18 eklentiyle 500 TL'ye başkası 70 eklentiyle 250 TL'ye, herhalde salak değiliz bu sektöre yıllarımızı verdik ben 200 eklentili pakette yaparım ama o zaman iş wareze kaçıyor

XF'de ortalama premium bir eklenti 30 USD iken 250 TL'ye nasıl hizmet veriliyor mantık çerçevesinde sanırım kategori modu arkadaşlar hiç sorgulamıyor. İşin fatura ıvır zıvır ücretlerini arık geçiyorum bu gözler benim yaptığım temayı paketine ekleyip ucuza satmayı deneyenler gördü.
Şikayet edin çözülsün diyecek arkadaşlarda çıkacaktır, ben bir kere ettim üstün körü eklenti dosyalarını müşteriler temin edecek tarzı saçma sapan bir şeyler döndü o zaman inancımı zaten kaybettim yahu eklenti dosyasını temin eden satın almayı bilen adam kendi de kurar

Ben saldım yarışmacı arkadaşlara başarılar ciddi düzenlemeler gelmeden de eskisi gibi ticari olarak aktif hizmet vermeyeceğim.
Sadece Xenforo değil, MyBB ve Wordpress tarafında da benzer durumlar söz konusu. Geçmiş senelerde çok fazla ilgilenmiştik hangi tema kimindir çoğunu bilirim. Geçenlerde bir konu gördüm. Adam MyBB teması satıyor. Temasının içinde 3 kişinin tasarımını gördüm. 1 temanın içinde 3-4 farklı kişinin tasarımları ve fonksiyonel özellikleri var. Yani kelle paça çorbası olmuş. Ama benim diye satıyor. Şimdi konuya yazıp bozsam, ben suçlu olacağım. Hiç bir şey diyemeden bakıp geçiyoruz.