Sahibinden.com bu konuda öyle bir tezgah kurmuş ki inanılmaz. Üründe sorun çıkarsa hiç bir sorumluluğu yok alıcıya parasını iade ediyor sana da git savcılığa ver diyor. Çünkü kendisi alıcıdan %10 komisyonunu her türlü alıyor. Alıcı hırsız veya dolandırıcıysa bile onu ilgilendirmiyor. Siz satıcı olarak mağdur oluyorsunuz bu durumda. Bir de alıcı olarak mağdur olanlar var. Adam telefon alıyor salatalık geliyor iade ediyor bu durumda bile %10 kesip parasını iade ediyor. Kurdukları sistemde şu bile mümkün. sahibinden olarak 100 tane sahte ilan açıp bunları satışa koysalar 1 milyonluk ürün satsalar ve hepsine alakasız ürünler gönderseler alıcılar da iade etse 100 bin TL para kazanıyorlar. Kısacası asla birşey alıp satmayın ben hayatımda böyle bir suistimal böyle bir düzen görmedim. Tekel olarak istediği gibi at koşturan dünyadaki tek firma yıllardır da hikmeti nedir anlayabilmiş değilim.
Selamlar,
Bir ürün gönderdim, adama ulaştı cihaz güzel memnunum ama yarın belki onay veririm dedi bugün bi baktim iade oluşturmuş, yazıyorum cevapta vermiyor.
İadeye itiraz hakkımda yok sanırsam şimdi bu adamdan huylandım yüksek ihtimal bana gönderdiğim gibi ürünü göndermeyecek.
İlk sorum kargo ücretini kapida benmi öderim?
İkinci sorum ürün hasarlı gelirse geri gönderebiliyormuyuz?
Bu durumda siz ne yapardınız tavsiyelere açığım teşekkürler...