aracımın herhangi büyük arızası bulunmuyor. ufak tefek masrafları var fiyatını bu sebeple uygun yazdım. sarı sıteye girin bakın toroslar brodwayler 250 den aşağı yok. acil ihtiyacım oldugu için bu hafta içi aracı satmam lazım. ufak tefek para harcayarak muhteşe hal gelebilir. artısı eksisi hepsini yazacağım lütfen dikkatle okuyup ondan sonra arayın veya mesaj atın. ölücüler hiç yazmasın.
1999 model 4 cam otomatik4 lastik sıfır
abs elektrikli aynalar
hasar kayıtsız blutoot teyip
kol dayama
tüp tankı değişimine 7 sene var.merkezi kilit
klimalı (klima buz)hidrolik direksiyon
260 bin orjinal kmhasar kaydı yok
Sıfır akü aracımda çalışmayan hiçbir aksam yok ancak bazı eksiklikler var onları yazayım klima sıcak soğuk düğmesi kırıldı teyibin arkasından sıcağa veya soğuğa ayarlanabiliyor. burada yapan usta bulamadıgım için yaptıramadım. alırken expere sokmadım komple boyalı oldugunu biliyorum ancak şaselerde direklerde işlem yok onu biliyorum. kia kullananlar bilir aracı sürerken güven veriyor. savurması veya sağa sola yatması yok. abs sayesinde gayet sürüşü konforlu. çakmaklıktan araç içi lambalarına kadar hepsi çalışıyor. bagaj hacmi oldukça büyük tam bir aile arabası. sağ tarafı sürtmeden dolayı kaporta işlemlerini yaptırdım ama boya attıramadım. alan arkadaş boyasını yaptırıp binebilir. arabanın ufak tefek masrafları çıkar. mesaj atın size geri dönüş yapayım. alana şimdiden hayırlı uğurlu olsun. şehir değişikliği sebebi ile acil satılık araç. detaylı video ve fotoğraf isteyenler whatsappdan yazabilir.
fiyat 2000

00
muğla dalaman