düşünce bence haklı, üslüp sert hocam. moraliniz bozuk canınız sıkkın, huzurunuz kaçmış anlıyorum. bende aşağı yukarı sizinle aynı görüşteyim, aynı kaygıları yaşıyorum, bu yaşıma kadar evlenmediysem sırf kenara 5 kuruş daha atmak için, bişeyin fiyatına bakmadan almak - aldırabilmek, daha iyi yaşatabilmek için. yoksa inanın evlenmekte bi meziyet yok çok kolay, Allah rızkını verir kafasında asla hiç olmadım. bi başkasının sorumluluğunu, hele birde çocuk sorumluluğu korkutuyor gözümde çok büyüyor, aileme kalsa evlenmemem için hiç bi sebep yok şuan herşey müsait, bana göre değil... hayat şartları ne yazık ki inişler çıkışlarla dolu, maddi imkanı çok kısıtlı, veya imkanı bu kadar olan insanlarda var, burada mevzu bilinçli bir insan olmak, bir cafe - düğün salonu - etkinlik alanı kapatmaya bütçen yetmeyebilir çok kısıtlı imkanın vardır sokakta kınanı düğününü yap, sorun olmaz, gündüz başla akşam üstü başla, 8 gibi başlar 11 gibi müziği kestirirsin, 12 gibi sokağı tahliye edersin. havai fişek, silah kurusıkı, hele gerçek silah atan biriyle yada dur yol kapatalım yol keselim trafiği durduralım halay çekelim çok ciddiyim kendi düğünüm olsa maraza çıkarırım akrabalığı bile keserim o orada son görüşmemiz olur rezillikle biter o düğün. çok ciddiyim parmağına sembolik ağaç dalından yüzük tak, anlayışlı biriyse, gerçekten seviyorsa, düzgün karakter sahibi bi insansa sırt sırta ver aşamayacağın engel yok.