Merhaba
@Yeniceri;
Yanıltıcı bir çok ilan başlığı var. Bunlar söylenince nedense o başlığı açanlar değil de şikayet edenler suçlu oluyor. Özellikle de açık artırma yapanlar konusunda. R10 bir giriyorsun bir başlık: 100.000 TL DEĞERİNDE OYUNLAR SADECE 1500 TL. Adam yazmış kaç tane oyun ismi. Hepsi de görselleri ile birlikte. Bakınca tamam diyorsun bunu alıp google play yükledim mi tamamdır. Aşağıda yazmış reskin ücretlidir diye. Nereden bilelim reskin e diye. Şahsen ben bu tuzağa düştüm. Teklif verdim. Bana kaldı. Sonra adamı bir araştırdım adam neredeyse her gün aynı başlığı açıyor. Ve her gün satıyor birilerine. Piyasada aynı oyunları yüzlerce kişiye satmış. Reskin ücretleri ile ilgilendim. 100.000 bile versem yaptıramıyorum.
Bu verdiğim sadece bir örnek. Rakamları salladım. Benzeri yüzlerce konu var. Bununla ilgili şikayet konusu açan birçok kişi gördüm. Hepsinin konusu silindi.
Merhaba, bugün çarşıda geziyorsunuz, "Ne alırsan 1 TL" diyor ama dükkana girince sadece bir reyon var o fiyata. Doğru mu? Elbette değil. Ancak her şeye yasak koymaya kalkarsak, forumda ticaret yapacak kimseyi bulamayız. Mesela makale kategorisi. Taban fiyatı 10 TL yaptık ama o kategorideki aktiflik maalesef azaldı. Yani her şeyi bizden beklemek doğru değil. Şahsen ben ticaret yapmadan önce, ince eleyip sık dokuyorum. Biri 100 bin tl değerinde oyunları 1500 TL'ye satıyorsa, orada biraz düşünürüm. Ayrıca bu tür durumlarda rapor tuşu kullanılmazsa, gözden kaçabiliyor. O yüzden dikkatinizi çeken durumları rapor edin arkadaşlar incelesinler.