Sitemim ilgili konu sahibine veya r10 yöneticilerine değil, karar alınan tutumadır. Eleştiri konusudur. Banlanmak veya konumun silinmesini istemiyorum
Satın alınan E-book'tan bir fayda sağlayamadığımız zaman neden dile getiremiyoruz? Veya karşıdaki kurumsal üye olduğu zaman mı bu tavır tek gerçekleşiyor onu anlamadım. Bahsi geçen konunun altında sayısız pozitif yorum vardı aldanıp satın aldım. Meğerse düşünce kirliliği oluşturacak herhangi bir yorumda otomatik siliniyormuş
Bu hususta defalarca kez açıklama yaptık. Ancak bu hak premium üyelere verilen bir hak değildir. Premium olsun ya da olmasın tüm R10.Net üyelerine verilen bir haktır.
Öncelikle burada sizin doğru söyleyip söylemediğinizi nereden bileceğiz? Bu tarz yorumlara izin versek emin olun gerçek dışı birçok karalama maksadı ile yapılan yorumlarla konular dolacaktır.
Attığınız yorumda ''Diğer bilgilere erişimiz olmadı bile'' yazmışsınız. Demek ki burada mağduriyetiniz söz konusu ve Şikayet Var kategorisinde şikayet oluşturma hakkınız var. Eğer dediklerinizi ispatlarsanız zaten gerekli yaptırımlar uygulanır.
Ayrıca ticaret gerçekleştirirken sadece trade ve yorumlara bakmayın.
Öncelikle alacağınız hizmetle ilgili detaylı bir görüşme yapın. Neler vaat ediliyor? Hizmetin içeriğinde neler bulunuyor? Teslim süresi ne kadar?
Sonra kişinin verdiği hizmetle alakalı geçmişine,
Yüksek hacimli ticaret ise daha önce satın almış üyelere PM atarak sorabilir,
Ban geçmişi,
Şikayet geçmişi,
R10 üyelik yaşı,
Gibi gibi birçok bakabileceğiniz kriter var.
Belirttiğim gibi eğer mağduriyetiniz var ise (Ki öyle olduğunu belirtmişsiniz) Şikayet Var kategorisine konu açarak hakkınızı arama şansını sizlere sunuyoruz. Ancak konu başlığında terbiyesiz ifadeler kullandığınız için sizi bir hafta uzaklaştırıyoruz. Ban cezanız kalktıktan sonra Şikayet konusu açabilirsiniz. Ayrıca resmi mercilere başvurmayı da ihmal etmeyin.