fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda ticaret puanı olayının kullanımı yanlış bence.insanlar genelde anlaştıgı anda atıyor olumlu yorumu,teşekkür konularının çogunluguda öyle mesela.adam kanva hesabı alıyor,teşekkür konusu açıyor kanva sattı bana diye satmayan mı var?... ticaret puanıda işte mesela seo konusu için örnek vereyim.bi arkadaş gelip o konu sahibi ile para konusunda anlaşıyor.vallahi karşıdaki adam,seo çalışması yapacagı siteyi görmeden olumlu ticaret puanı atanları gördüm ben adam siteyi görsün,incelesin,anlaşım,sen paranı gönder,adam çalışmayı bitirsin.iş sonunda memnun kalıyormusun,kalmıyormusun ona göre ver puanını.adamla sadece para konuşup,10 numada adamdır diye itrade veriyorlar memnun kalmadıgın iş için konuya yazarsan konuyu baltalama diye silip git şikayet konusu aç deniyor.ama adam beni dolandırmadıysa,sadece yaptıgı işten memnun degilsem nasıl şikayet konusu açayım?o konuda güncelleme gelecekti,bian önce gelir de inşallah rahat rahat görürüz belki gerçekten işini iyi yapanları. şuan konudaki yorumlar da,ticaret puanıda tamamen boş...
Kanva satışları ömür boyu diyor ama suç bizde tabi.
Hesap kapatıldığında tekrar açılmayacağını söylemiyorlar.
Tekrar yeni hesap açtım, kendim ücretli plan aldım.
Yaptığım şablonları tek tek aradım da zar zor buldum.
Bütün emeklerim bir anda çöp olmuştu.