Valla kardeşim. Resmen acını içimde hissettim. Böyle bir şeyde akıl vermek zor. Halen daha evli kendi ailesi arkasında durmuyor. Aranızdaki aşk sevgi her neyse o kısım biraz karışık. Yarası var diye mi seni sevdi sende çaremi gördü bilemem. Ama bu olayı basit değil. Birilerinin halen daha himayesinde. Sen olayların içine girersen şakası olmayan şeyler yaşarsın. Öldürmek kolay değil. Öyle dediklerine bakma. Ama öldürmekten beter ederler gibi sanki. Bu işinde devamında da büyük problemler çıkar. elbette sen tamamen duygusal davranıyorsun. Ama mantıken uzak durmanı öneririm. Aşk sevgi vs. Kardeşim zaten bunlar bir süre sonra geçecek. Her ne kadar şuan itiraz etsende. Baksana anlattığın şeylere hanım kızımız ayrı ailesi ayrı bir ton dert. Bu kadar derdin içine atma kendini. O çaresizlik içinde seni sevmiş sana sığınmış olabilir. Peri masalı değil bu ilişki yanii. Duygularını bırakıp mantığını kullanmanı tavsiye ederim. Direttin gittin hatta kaçırdın falan hatta evlendiniz... Abicimm geçmişi bu kadar problemli insanlarla dolu olan biri inan bana bir süre sonra sana da dokunacak. kadına bir şey demiyorum. Garibim kötü talihi varmış. O tamamen suçsuz bu olaylarda. Ama maalesef etrafındakiler büyük problem. Ee çocukLAR var birde diyorsun... Büyük sıkıntı. Hayırlısı olsun hakkında. Ama naciza önerim. DUYGUSAL değil MANTIK olarak bak olaylara. Realist gelecekteki hayatını göz önünde bulundurarak.