Yusuf 17 ağustos 2015 te doğdu yeni doğduğunda 1 ay kaldığı mardindeki hastane de tüm doktorlar 1 ay yaşamaz yaşasa bile 2 ayı görmesi mucize dediler cri dua cat sendromu (kedi miyavlaması sendromu) olduğunu söylediler o gün başlamıştı yusufun hayatta kalma mücadelesi nöbet geçiriyordu sürekli önce d bakır sonra maraş antep derken zaman böylece geçiyordu kalp doktorları ameliyat olmasa ölecek d bakır nüroloji vs nasıl olsa ölecek boşa uğraşmayın diyordu istanbulda bir süre sonra gittiğimiz 5 mi 10.cu hastanemi hatırlamıyorum kalbini ameliyat ettiler gözlerinin o zaman görmediğini öğrendik ankarada bir sürü yere gitmemize rağmen sadece yaşatabildik oğlumuzu o sırada iş yerimi vs ne varsa satmak zorunda kaldım seneler boyunca böyle sürdü harç borç ne gerekirse yaptım 5 yaşına geldi artık ve mardine döndük sonrasında çalışıp o zaman nerdeyse 1-2 ev parası borç vardı senelerde çalıştım ödedim sonra işlerimi biraz yoluna koydum derken kök hücre nakli için tedavisine gittik tedavi pahalı olduğu için bir baktım olmayacak bıraktık artık çünkü bu sefer gücüm yetmiyordu ne kadar borç alsamda artık kimse vermiyor ve imkanlar yetmiyordu etrafımda eşim ve çocuklarım dışında kimsem kalmadı en yakınımdakiler bile bir anda yok oldu neler denedim de olmadı böbreğimi satmayı denedim pos mos alıp bişeyler yapmayı denedim insanın aklına gelen bir sürü şey sırtımda milyonlarca borç insanlarda bir yere kadar sabreder sonu ne olur bilmiyorum bu sefer tıkandım kaldım tedavisine devam edebilmek için ilk defa valilikten izin almak için gittim mahkeme yolu ile almamız gerekiyormuş şimdi mahkeme yeni başladı izni bekliyoruz Allah bilir oda aylarca sürer reçeteye girmeyen uyumasını sağlayan ilacı bile alamayacak duruma geldim ne yazık ki yazmak istedim belki de biraz içimi dökmek rahatlamak yaşadığınız anın kıymetini bilin ve sakın düşmeyin düşerseniz kimseniz kalmıyor….