bende yapıyorum hocam o da para vermedi. SunoAI ve chatgpt4-o API'ı kullanarak react native de müzik oluşturma uygulaması yazmıştım boşa kürek çekmek gibi 1 ayda 5 kişi indirmiş.
1.5 yıldır hazır iş veren yokken bir sürü uygulama yazdım sıfırdan tasarımı falan figma da kendim yaptım. en çok indirilen bu o da 500 indirme almış. aylık 8 kişi kullanıyor
https://play.google.com/store/apps/d...arifleri&pli=1
FE isen gideceğin yol belli, yapay zeka filan değil lütfen biraz kendini geliştir.Aşağıda belirttiklerimi lütfen kişisel algılama.
Eğer işe girmek istiyorsan =>
Leetcode,hackerrank,codewars gibi yüzlerce algoritma yeteneğini geliştirmek için platform var 1 yıl çalışsan /düzenli-günlük/ top firmalara girebilecek kadar geliştirirsin kendini.
Eğer indie dev takılacaksan =>
Uygulamana baktım çok genel, vasat, spesifik bir problemi çözmüyor ilk etapta .Twitter'da yüzlerce indie dev kendi maceralarını paylaşıyor hatalarını, süreçlerini.Product ,ASO,Paid marketing gibi şeyleri halledersin zamanla. ing biliyormuşsun zaten.Ordan yürü. Düzgün ilgilenirsen 2-4K$ hayal bile değil standart bir developer için.İyi yaparsan zaten sınırı yok.
Bunlar harici bir şey yapıcam diyorsan =>
Konumundan dolayı turizm,dijital,content üçgeninden çıkmadan bir şeyler olabilir.Sevdiğin şeyleri sen daha iyi bilirsin.Hobi niyetine yaptığın şeyleri ticarete dönüştür.
Umarım istediğin gibi olur.