Ahahahahaha konuyu görünce istemsizce güldüm hocam çünkü benzer şeyleri dün yaşadım 5 haziranda gittim kendi llc şirketimi vs açtım fakat belli bir parayla gittim turist vizem ile gitmiştim fakat gidiş dönüş aldığım için bileti dönüşü yakacaktım lakin hem paramın azlığı hem de ekstra işlerden gelen olumsuz iş teklifleri baya bir yıldırdı ve dün geri döndüm ülkeye çevremde ki herkes niye geldin niye şöyle böyle yaptın diye baya bir laf etti fakat orada yaşadıklarımı bir ben biliyorum daha ilk ülkeye girerken pasaport kontrolünde sırf tc pasaportum olduğu için 4 saat sorguya çektikler beni ve geri göndereceklerini söylediler daha sonra yalvar yakar kendimi turist olarak ikna etmeye başardım ve git dediler yani demem o ki orada gerçekten statünüz ve yasal bir durumunuz yoksa ve tc'de iyi kazanıyorsanız gerek yok gerçekten macera aramaya gerek yok ama he benim param var ben 3-5 ay idare ederim derseniz okey ama paranız yok ve gerçekten zor bir durumda iseniz hiç bir anlamı yok. Bu yazdıklarım tamamen kalmak için gezmek için değil.