Değerli görüş ve önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Olur da yorumuyla vs. baltalama yapmaması ve Kötü bir izlenim vermemek için kabul etmeyeceğini düşünerek 25.000TL teklif verdim ve botun zaten hazır olduğunu söyleyerek revize hakkının bulunmadığını teklifi uygun görmesi halinde ödeme sonrası teslimat yapılacağını ve test hakkının bulunmadığını söyledim fakat ne yazık ki bunu kabul etti ve iban istedi vazgeçirmek amacıyla 10.000 ve üzeri işlemleri kripto ödemesi ile aldığımı söyledim bu kez de cüzdan numaramı istedi ben de açık bir şekilde durumu anlatarak çalışmak istemediğimi bu botu satsam bile daha sonrasında destek vermeyeceğimi söyledim bir şeyler yazıp yazıp siliyor sanırım yaratıcı küfürler buluyor fakat size de belirteyim eğer hakaret etmek yerine düzgün bir üslupla davranırsa belirttiğim fiyata satacağım tüm yorumlarınız için hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.
EDİT: Teklifi verirken dolar kuruyla hesapladım ilk teklif tarihinde dolar 18TL 'miş Fiyatı buna göre güncelleyip + hizmet bedeli vs. ekledim tekrar söylüyorum bu kişinin her ne kadar iban vs. istese de alacağını düşünmüyorum
Hata etmişsin bence hocam.
Dediğin gibi daha yüksek bir fiyat çekmişsin. Satıp destek vermeyecektin.
Öyle bir zamana denk geldik ki bana sövüp saysa bile eğer o anda param yoksa he deyip işini yaparım.