Yaşım 28 doğduğumdan bu yana köpek besliyorum, koyun, kuzu, keçi, ördek, kaz, tavuk, bıldırcın, at beslemediğim hayvan kalmadı evimiz şehrin göbeğinde olmasına rağmen ara ara hepsini besledim, köpeği sürekli besledim. doğumundan bu yana terrier bir köpek sahiplendim cılızdı ölür alma dediler, ben aldım ve tam 14 yıl beraberdik. Bir çöpün kenarında soğukta çöpü karıştıran bir kurt kırması köpek sahiplendim onunlada 8 yıl beraberdik, terrier ve o çok iyi anlaşıyordu. Ancak kurt kırması 8 yaşında bir kamyonun altında kaldı, terrier köpeğimde 14 yaşında, yaşlandığı için onuda kaybettik. Onlar için belediye başkanının yüzüne ağza alınmayacak küfürler bile etmiştim, yani bende yerleri çok başkaydı.

Onlardan daha sonra ne kadar köpek beslesemde onlarla olan bağımı kuramadım. 2022'de sokağa atılacak Toy Poodle bir köpeğe rastladım, birisi almış bakıyordu ve kurtulmak istiyordu. Önce ücretsiz vereceğini söylesede tonla mama aldım onlarıda sana vereyim 600 TL ver diyince lanet olsun dedim ve aldım. Yanında birde köpeğin karnesi vardı. Karnesinde köpeğin gerçek sahibinin numarası ve ismi yazıyordu.

Köpek 2.5 yıldır bizimle ve son 6 aydır çok hırçın, bende öldürmeden bakabilecek birine sahiplendirmeyi düşünüyordum. Eski sahibini ilk defa aradım kadının iyi bir tepki vermeyeceğini düşünmüştüm ama telefonda ağladı o kadar mutlu oldu ki köpeği 2.5 yılda onun öldüğünü düşündüğünü söyledi, görmek istedi. Resmini attım deli oldu ve hatta köpeği alabileceğini söyledi. O kadar çok mutlu oldum ki bu tepkisine anlatamam. Ben gerçekten hayvanları seven insanları seviyorum.
,