Merhaba Sevgili R10 Ailesi,
Şirket tamamıyla şahsıma aittir, kuruluşunda veya şu anki sahipliğinde kendi adımı kullanamadım maalesef diğer işlerimden dolayı.
Hem yatırımcılığını, hem de teknik tarafındaki tüm desteğini verdiğim şirketimdir.
Konuya şahsım adına günlerdir cevap vermemeye çalıştım fakat konu uzadıkça uzadı en son sakız haline geldi herkes ağzında çiğnemeye başladı.
Öncelikle, DCHost olaylarına gelmek gerekirse;
Bayram arkadaşımızın bana borcu olduğundan dolayı FibaCloud'u olduğu haliyle ve bir çok IP adresini ben devraldım.
Web sitesinde ıvır zıvır değişmeyi unutmuşuz. Benim için çokta problem değil, o kadar incik cinciğine kadar incelemem. Konuda da popüler olunda o anın vehametiyle arkadaşlar değiştirmiş.
@nekreyazar34; - Muammer isimli arkadaşım benim realde yüz yüze birebir şahsen uzun yıllardır tanıdığım kişidir, hatta Bayram'ı da uzun yıllardır tanırım. Etmiştir bir cahillik yorumum yok, her koyun kendi bacağından asılır ben işime bakarım.
Muammer ile Bayram'ın samsunlu olmasından dolayı nasıl birbirine bağdaştırdınız bilmiyorum ama, hiç bir alakası yok, tabi buna inanmak isterseniz sizin kanaatinizde.
Açıklamayı hiç uzun tutmuyorum, çünkü konu tarafımca çok açık ve nettir.
Fibacloud şirketini kuran ve içeriğini tasarlayan kişi Bayram'dı. Bana karşı olan borcuna, şirketi ve bir çok ip adresini satın aldım.
Bu saatten sonra FibaCloud şirketi için;
DChost, Bayram vb.vb. olan gerekli yerlerin editlenmesi adına gerekli aksiyonları aldıracağım. Yaşanılan ihmalkarlık adına üzgünüm.
Forumda bana referans olmayacak bir tane kişi yoktur, sektörde beni bilen bilir.
İyi çalışmalar.